Какво да получите за работа в J.Crew

Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Днес проверяваме как точно да разработим работен гардероб в J.Crew – можете също така да проверите как точно да разработите работен гардероб в Talbots, Boden и Lands ‘и в крайна сметка да видите цялата серия за това как да Разработете работен гардероб). Опитваме се да се съсредоточим върху любимите на посетителите, както и много популярните класики – вашите абсолютни най -добри залози за разработване на безвременен, напреднал работен гардероб.

Друго отлично нещо за J.Crew: те сега предлагат размери колкото размер 24, както и всички класики по -долу обикновено се предлагат в този размер на размера (както и в малки, както и високи размери).
Читатели, какви са любимите ви да получите в J.Crew? Какви продукти имате множество – както и какво да получите толкова много от това, че ще го получите за пореден път в сърдечен пулс?
(Някои от най -модерните неща, които посетителите са получили в J.Crew миналия месец, включват тези 🙂
Scoop Cardigan / Италиански кожен колан / Formknit Suiting Shell
Какво да получите за работа в J.Crew: най -добрите блейзери за закупуване

Един тон от любимите на читателите блейзери идват от J.Crew, включително тези по-горе: 1) излизане, 2) Parke Blazer 3) Regent Blazer, както и 4) Eloise Sutshirt Blazer. Честно казано, всички блейзери на J.Crew Sweatshirt се появяват в нашите най-купени списъци (както и тези в J.Crew Factory!).

Обърнете внимание, че за числа 1-3 по-горе те обикновено се предлагат в приспособяване на материали като безпроблемно разтягане, но понякога в забавни материали като туид или ярки цветове, които могат да направят забавно прилягане или отлично отделно.
Най -добрите работни върхове, за да стигнете до J.Crew

Перфектна тениска / ирландско бельо / драпиево попър / винтидж тениска

Читателите харесват най -добрата тениска от много години – това е една от предпочитаните от нас тениски за наслояване в офиса. Те също са били голям фен на фронта на бутони, както и на поли. Линията на винтидж тениски е малко от много по-облечената страна, но е отлична фундаментална за сервизен офис, задръстен ден или уикенда.
Обърнете внимание, че J.Crew Cashmere, както и предложенията на Merino са отлични основи през зимата, с каквото и да е от стилни стилове до невероятно традиционни жилетки.
Най -добрите работни рокли, както и панталони, за да стигнете до J.Crew

Камерън панталони / Възобновяване на рокля / № 2 Пола с молив / Кейт директно панталони

Панталоните на J.Crew’s Cameron са почти винаги сред най-купените ни продукти всеки месец-панталоните се предлагат в редица дължини, както и тъкани, в традиционни размери 00-24 в допълнение към малки високи размери. Роклята на резюмето е още един предпочитан посетител (потърсете го със съвпадащ блейзър!); Често можете да го откриете в забавни материали, както и цветове. Полите им с молив са една от най -добрите ни поли с молив за работа от години. Панталоните на Кейт са новодошли в списъците на най -бестселърите на J.Crew, но тяхното пряко изрязване ги прави изключително в момента.
Други любими посетители от J.Crew за уикенда
4 ″ Stretch Chino Shorts (фаворит на Reader, размери 00-24)
Еко най-мечтаната пижама (XXS-3X)

Leave a Reply

Your email address will not be published.